Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 september 2017

Veel succes in het nieuwe schooljaar! #onderwijs

Wij willen onderwijs weer de kwaliteit en aandacht geven die het verdient. Met leraren die het beste uit zichzelf en hun leerlingen kunnen halen. En een lokale overheid die daar waardering voor heeft en naar handelt.

Goed onderwijs is nodig voor een sterke economie, om als regio aantrekkelijk te
zijn om in te investeren.

Onderwijs een belangrijke sleutel tot zelfontplooiing en vormt daarmee de basis voor een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt en alle mensen gelijke kansen krijgen om talenten te ontwikkelen. Dat wil zeggen dat ieder individu zich op zijn eigen niveau, op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo moet kunnen ontwikkelen.
Daarom heeft D66 bijzondere aandacht voor het onderwijs.

D66 maakt zich sterk voor onderwijs in Hoogeveen. Professionals moeten de ruimte en voldoende scholing krijgen om excellent onderwijs te kunnen verzorgen. Leerkracht en leerling staan centraal.