Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 september 2017

D66 in gesprek met inwoners

D66 in gesprek met

Afgelopen zaterdag waren leden van D66 te vinden in het centrum van Hoogeveen en winkelcentrum De Weide. D66 gaat regelmatig de straat op om in gesprek te gaan met inwoners. De partij wil graag weten welke onderwerpen voor de inwoners extra aandacht verdienen.

Kansen ziet men onder andere op het gebied van toerisme, verduurzamen van de woningen en gebouwen, goede onderwijshuisvesting en groenvoorziening in het centrum. Daarnaast was er ook een hartenkreet om de bezuinigingen op cultuur, nu de slechte tijden voorbij zijn, wat terug te draaien en op de Hoogeveense scholen meer aandacht te gaan besteden aan kunst en vooral muziekonderwijs.

Enkele ondernemers in het centrum van Hoogeveen toonden zich bezorgd over leegstand om hen heen en de veiligheid in het uitgaansgebied.