Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 26 december 2017

Verkiezingsprogramma 2018 Optimistisch Hoogeveen

Download het Verkiezingsprogramma 2018 Optimistisch Hoogeveen
(vastgesteld door de leden van D66 Hoogeveen op 12 december 2017)

D66 Hoogeveen is klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve kieslijst is bekend en het verkiezingsprogramma klaar. Bestuursvoorzitter Niels Strolenberg: “Ik ben supertrots op deze lijst. We hebben mensen met verschillende talenten en met verschillende achtergronden. We dragen met optimisme uit waar D66 voor staat, namelijk vóór een groene en duurzame samenleving, vóór het beste onderwijs, goede zorg en gezonder leven. Oftewel, vóór een gemeente die we door kunnen geven aan onze kinderen.”

De kandidaten van D66 Hoogeveen Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Vlnr: Ilse Smans (nr.7), Dennie de Lange (nr.9), Roelinda Bos (nr.3), Johannes Prakken (nr.4), Peter Scheffers (nr.1), Menno Hoekstra (nr.6), Marin Rutgers (nr.2), Marco Schonewille (nr.8), Thomas Hoekstra (nr.11), Cees Slottje (nr.10).