Steun ons en help Nederland vooruit

Roelinda Bos

Lid steunfractie

Hoogeveen

Sinds 2015 ben ik lid van D66 en actief lid in de steunfractie. Deze ervaring heeft mij overtuigd om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezing van Hoogeveen in maart 2018. Om goed beslagen ten ijs te komen heb ik afgelopen jaar diverse cursussen gevolgd op het gebied van gemeentelijke politiek.

Ik vind het erg belangrijk dat er geluisterd wordt naar de inwoners van de gemeente Hoogeveen. Weet wat er speelt is een mooie uitdrukking en wat ik graag wil nastreven. Ik ben zeer kritisch als het gaat om beleidszaken. Effectiviteit en efficiëntie zijn essentiële speerpunten hierin. Het gedachtegoed van D66 spreekt mij enorm aan en dan met name “Vertrouw op de eigen kracht van mensen” en “Beloon prestatie en deel de welvaart”. Graag zou ik het gedachtegoed van D66 willen omzetten in beleid wat voor Hoogeveners van meerwaarde kan zijn in de toekomst.

Mijn aandachtspunten zijn vooral zorg, cultuur en economie zijn, maar uiteraard zal ik mij ook inzetten voor alle andere beleidsterreinen in de gemeente Hoogeveen.